Gimnastički klub Vukovar nositelj je projekta pod nazivom „Gimnastika za sve“ , koji je sufinanciran od strane Ministarstva turizama i sporta RH, ukupna vrijednost projekta je 150.000,00 kn,a provodi se do 31.12.2022.


Program „Gimnastika za sve“ rezultat je domaćeg i inozemnog iskustva, te prikupljanja najboljih praksi. Temelji se na specifičnom inovativnom pristupu kontinurinaog praćenja razvoja sportskih znanja i vještina, ali i razvoja socijalizacije i integracije djece i mladih. Program se ne temelji samo na sportu, već u njemu sudjeluju trenerica razvoja osobnih vještina, nutricionist te volonteri koji zajedno provode edukativne aktivnosti za djecu i mlade.


Osim članova GK Vukovar u ovom projektu sudjeluju i članovi udruge „Tko se boji sutra sutra još“. U subotu je u gimnastičkoj dvorani održan trening za članove udruge u prisustvu roditelja, a pod budnim okom trenera GK Vukovar i trenerice osobnih vještina. Bila je to prilika za članove udruge da se zabave u specijaliziranom prostoru, da malo vježbaju i međusobno se druže. Reakcije su bile vrlo pozitivne i već je dogovoren slijedeći termin za ponovni susret i druženje u istom prostoru.