Vukovar, 10.06.2022.

Gimnastička ekipa iz Skopja u Vukovaru je boravila 10.-12. lipnja tako da je bilo prilike, osim natjecanja, održati powerlifiting trening, obići grad i znamenitosti, te gledati finale svjetskog kupa u gimnastici. Poverlifting trening je održao za predstavnice projekta GYUM4U gospodin Željko Đitko, powerlifting trener i predsjednik PLK Adamas, Vukovar, te član Upravljačkog odbora projekta GYUM4U. Za vrijeme Svjetskog kupa u Osijeku su održane razne radionice i predavanja namijenjena licenciranim sucima i trenerima, kao i članovima uprave gimnastičkih klubova. Treneri i sutkinje GK Vukovar i KGS Partizan Orce Nikolov Skopje sudjelovali su u radionicama i usvajali nova znanja. Predsjednica GK Vukovar Ankica Paun Jarallah održala je i predavanje i prezentaciju na temu Stvaranje financijski održivog kluba -mogućnosti financiranja od lokalne do europske razine i predstavila EU projekt GYM4U, koji GK Vukovar provodi u suradnji s KGS Partizan Orce Nikolov Skopje, Sokolskim društvom Vojvodina- Novi Sad, Sportskim objektima –Vukovar i Powerlifting klubom Adamas- Vukovar.

Vrlo uspješna suradnja dva gimnastička klub: GK Vukovar i KGS Partizan Orce Nikolov-Skopje traje već niz godina, a očituje se u razmjeni iskustava u radu i provedbi natjecanja. Prijateljski gimnastički susret GK Vukovar-Vukovar i KGS Partizan Orce Nikolov-Skopje održan je 10. lipnja u gimnastičkoj dvorani GK Vukovar. Natjecanje se odvijalo u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Prvi cilj ovog susreta je ugodno druženje i zbližavanje, a tek nakon toga postizanje sportskih rezultata.


Disclaimer:

“The European Commission’s support for the implementation of the project does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.”

Odgovori